Jan 18, 2013

Posted by in Fără categorie, am zis | 0 Comments

Timpul brazilor s-a dus …dar imediat vine iar Crăciunul

Ideea brazilor decoraţi de Crăciun ne-a venit din necesitatea pe care am simţit-o fiecare – să ne exprimăm creativ şi să facem ceva util pentru perioada imediat următoare. În plus de asta, fiecare dintre noi am avut ocazia să experimentăm lipsa de timp, dat fiind slujbele noastre din publicitate, finanţe şi contabilitate şi ştim cât de important este ca în perioada Crăciunului să te poţi bucura de simbolurile tradiţionale cum sunt brazii şi cadourile şi să fii în mijlocul celor dragi.

Ideea proiectului ‘Brazi de Craciun gata decoraţi pentru oameni ocupaţi’ ne-a venit poate şi în amintirea dulce-amăruie a unei fete super-super-ocupate pe care mai mereu o prindea seara de Ajun de Crăciun alergând cam cu 10 min înainte de închiderea supermarket-ului, târând după ea un braduţ obosit şi încercând să mai găsească câte ceva cât de cât pe gustul ei prin ploaia de kitch-uri, care culmea, mai erau şi foarte scumpe, deşi mai era atât de puţin până la venirea Moşului.

De ce? Pentru că deşi muncea zi-lumină, deşi avea în cap numai meeting-uri şi deadline-uri şi target-uri, ea totuşi tânjea după frumos şi pe deasupra mai fusese crescuta şi de bunica ei, fiind iremediabil molipsită de cultul sărbătorilor în care familia se adună şi totul este strălucitor, savuros şi special. Şi pentru că adoră ideea de a decora bradul în diferite moduri în fiecare an, în funcăie de stare, din dorinăa de a evada din rutină.

Astfel că dorim să venim din nou în ajutorul suratelor ocupate, acele super-girls, care deşi vin seara tarziu acasă, vor totuăi să aibă un brad unic la ele în sufragerie, un brad gata decorat care să le aduca spiritul Craciunului, să neutralizeze lipsa de timp şi să le ofere bucuria unei alegeri pe gustul lor. Şi bineinţeles, să nu le coste o avere!

Sau dacă trebuie să îşi petreacă sărbătorile mai mult sau mai puţin pe la birou, să nu le lipsească măcar un braduţ drăguţ de pe masa de lucru care să le consoleze şi să le demonstreze că, daca vrei, Craciunul e pretutindeni.

Astfel că, aşteptăm telefoane de la surate, putem fi contactate la nr. de telefon: 0722221963 şi modelele de brazi pot fi vizualizate şi pe Facebook: http://www.facebook.com/BraziDecoratiDeCraciunDecoratedChirstmasTrees?ref=hl . În cazul (îndrăznesc să spun puţin probabil) în care nu găsesc nimic care să le placa cu adevarat printre modele noastre, le rugam să ne spuna ce îşi doresc ca brad pentru aceste sărbători de iarnă şi eventual şi pentru cele viitoare, şi noi ne angajăm să le îndeplinim dorinţa şi să le livram produsul finit la locaţia indicată la o data agreată împreună.

Şi nu dorim să facem discriminări pe criteriu de sex, aşa că aşteptăm cu mare drag şi domni care vor să le surprindă pe frumoasele lor cu un cadou de sărbători.

 

Oferta noastră este:

Brad de 0.8m decorat integral diverse modele = 179 RON

Brad de 1.5m decorat integral diverse modele = 279 RON

 

Pentru comenzi înregistrate până la 15.11.2012 oferim discount – 15%, pâna la 30.11.2012 – 10%, respectiv până la 15.12.2012 – 5%.

 

Vă urăm să savuraţi sărbătorile,

Echipa Hermes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acceptăm doar comentariile băieților dăștepți (ok, și fetelor din aceeași categorie) *