Oct 22, 2012

Posted by in Fără categorie, am zis | 0 Comments

Terapie cu … bombe

Dragelor si dragilor,

 

Pe când m-am apucat să mă reinventez şi să mă intorc spre produsele naturale, serviciile de înfrumuseţare și masaj, trecură mai bine de doi ani. Doi ani de analiză, doi ani de studiu, şcoli, intâlniri cu oameni dibaci din domeniu şi mamă cu normă întreagă în acelaşi timp. Vremea a trecut (se pare că sunt cam nostaligică luna asta) şi m-am gandit că ar fi bine să îmi diversific gama de produse făcute de mine. Aaa si să  nu vă speriați: vorbim despre niște bombe plăcute, interesante și jucăușe -bombele de baie (sau bath bomb).   Copii mei le adora şi au remarcat ce fină le rămâne pielea după ce ies din cada în care a sălășluit (cel puţin) o bombă de baie.

Ce sunt bombele de baie … Hmmm, un amestec de pudre, uleiuri binefăcătoare si săruri de baie relaxante.

Ce fac ele … Sfârâie cand sunt aruncate în apă şi sunt o distracție pe cinste pentru copii și pentru aceia dintre noi care nu am uitat să fim copii. Pentru aceia dintre noi care dorim să avem o piele hrănita, dar nu găsim timp să ne ungem după baie /duş cu uleiuri sau creme care să facă asta – vom constata ca pielea beneficiază de hrănire fără vreun efort suplimentar.

Curat terapie bombele astea … Mie îmi place terapia asta cu bombe că se potriveşte multor categorii de stiluri şi dorinţe.  Merge bomba şi în cada de la bloc, dar şi într-un jacuzzi. O folosim noi, dar o putem face şi cadou. E bună pentru copii, pentru mame ocupate, pentru tătici întreprinzători, dar şi pentru bunici.

Hai la baie !cos cu bombe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acceptăm doar comentariile băieților dăștepți (ok, și fetelor din aceeași categorie) *