Apr 4, 2013

Posted by in Declarăţii | 1 Comment

Eu, Tu, NOI …

eu, tu, NOI

Nu am avut niciodată o listă şi lucrurile s-au întâmplat ca într-o echipă bine unsă. Nu am avut niciodată plan şi lucrurile au mai luat-o şi razna. Am avut întotdeauna valori comune şi ne-am revenit ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Într-o bună zi, m-am gândit de ce …

–          Lucrurile mici

Lucrurile mici sunt sarea şi piperul unei relaţii: să ai grijă de tine, să primeşti cu drag un cadou – deşi l-ai mai primit acum 5 ani, să-i zâmbeşti şi să te intereseze problemele lui şi să-l asculţi cu atenţie chiar dacă subiectul nu este unul ofertant pentru tine, să organizezi ieşiri în doi, să îi oferi lucruri care îi plac …

 

–          Lucrurile mari

Lucrurile mari sunt dragostea, respectul şi reciprocitatea, dar fără răzbunări, vă rog. Reciprocitatea nu este atunci când a uitat aniversarea voastră şi tu, ca să te răzbuni te faci că uiţi de ziua lui de naştere.

–          Lucruri pozitive

Uneori nu merge bine deloc şi atunci avem tendinţa să ne amintim şi de acum 5 ani când nu ştiu ce gafă epocală a făcut şi lucrurile devin deprimante şi negative … Dacă te concentrezi pe calităţi, vei vedea că vei avea surprize plăcute. Lasă deoparte mărunţişurile şi concentrează-te pe lucruri pozitive.

–          Prietenia

Fii de partea lui ! Poate părea superficial, dar este teribil de important să fiţi cei mai buni prieteni. Atunci când ai un prieten, îl ai pentru că îţi place de el, îţi place să petreceţi timp împreună, îţi place ce face, îţi place cum gândeşte.

–          Ciocnirile

Nu sunteţi la fel şi gândiţi diferit şi este posibil să nu fiţi tot timpul de acord. Sigur că o decizie a lui te poate supăra sau dezamăgi, dar dacă te concentrezi pe toleranţă şi te gandeşti cu respect la situaţie e posibil ca lucrurile să nu se sfârşească printro ciocnire. Când ai tendinţa să nu tolerezi diferenţele de opinii aminteşte-ţi de începuturile voastre împreună – sigur un gând îţi va aduce zâmbetul pe buze.

 

Vă doresc căsnicii bune !

  1. Am eu impresia sau mai ati implinit inca un an de cand va suportati si va cadorisiti reciproc? La cat mai multi! La cat mai multa iubire si intelegere!
    Tucu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acceptăm doar comentariile băieților dăștepți (ok, și fetelor din aceeași categorie) *