Jun 14, 2013

Posted by in Declarăţii | 0 Comments

Despre …Contact.

Despre …transparenta si Contact.

Despre

Pagina de Contact pe unele site-uri sau blog-uri, a ajuns un loc unde trebuie sa scrie cel care vrea sa contacteze, nu cel care trebuie sa fie contactat. Eu inteleg ca nu imparti cu toti necunoscutii / frustratii sau binevoitorii numarul de telefon, dar macar zona geografica de unde se face vorbirea (chiar si online) ar trebui sa fie obligatorie. Sa nu zic ca am vazut si afise distribuite online, legate de evenimente, unde gasesti nume de locuri (gen librarii de exemplu), care in epoca globalizarii si a lanturilor pot fi din oricare oras mare, dar unde nu se specifica localitatea …

Caut deunazi informatii pe internet pentru un prieten, care m-a rugat, ca nu are timp si nici cunostinte suficiente si m-a si momit cu o rasplata … dulce. Caut sa contactez niste firme / oameni / bloggeri, dupa niste cuvinte cheie, tastate cu speranta pe Google, cel mai bun prieten digital al omului :).

Gasesc tot ce imi doresc la capitolul cautat (nu dau nume) si cand sa vad de unde sunt fizic, ca localitate, zona zic, respectivele entitati, gasesc informatii despre concept, gasesc poze, dar nicaieri date de contact clasice: e-mail, telefon, eventual o adresa. Unele site-uri directioneaza contactarea catre pagina de Facebook, unde capitolul Despre este irosit cu o informatie redundanta (pentru mine), adica te directioneaza catre blog / site. Asta este invartirea in jurul cozii, tipic romaneasca  ?! Este dorinta detinatorului care zice in gandul lui – dom’ne, daca vrea cu adevarat sa ajunga la mine, va ajunge ?! Este teama de spam ?! Sau este ignoranta ?!

Nu stiu ce este, dar pe mine ma incurca si ma face sa pierd timp (nu zic valoros ca mi se pare pleonasm). Multe dintre site-uri / blog-uri ar trebui sa tina cont ca desi distantele nu mai sunt relevante, in epoca asta a vitezei digitale, uneori, pentru unele oportunitati, ele chiar conteaza.

Am zis !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acceptăm doar comentariile băieților dăștepți (ok, și fetelor din aceeași categorie) *